Wanneer je rechts bovenin op de foto klikt, worden de foto's in hun oorspronkelijke formaat weergegeven.

 

De naam Twijfelveld is geïnspireerd door het omringende Drentse landschap, genaamd Twijfelveld. B&B Twijfelveld is bedoeld om jouw verblijf tot een unieke, comfortabele en leuke ervaring te maken. Geschikt voor mensen die houden van fietsen, wandelen en cultuur. Als service zullen de bedden zijn opgemaakt, is de koelkast voorzien van drinken en vers fruit op de eettafel. In de B&B heb jij beschikking over koffie/thee faciliteiten. Wij serveren geen ontbijt, er is wel een basis ontbijt aanwezig (boter, zoet beleg, kaas, beschuit, crackers, ontbijtgranen, melk, yoghurt, verse eitjes van onze kippen).

 

Bij aankomst heb jij toegang tot een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen. Je hebt een eigen gemeubileerde tuin op het zuiden tot jouw beschikking. Welke uitzicht biedt over een weiland met bos waar de vogels zingen, roofvogels hun prooi pakken, de specht druk bezig is om zijn eten te vinden in de bomen, ooievaars overvliegen of even landen op het weiland om zich te doen aan allerlei lekkers en waar bijna dagelijks schotse hooglanders staan te grazen.

 

Bij mooi weer kun je in de ruime tuin barbecueën. Onze B&B heeft een woonkamer en keuken welke gescheiden wordt door een palletkachel. Er zijn twee slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse bedden, allemaal boxspring). De badkamer is ruim opgezet met een douche, toilet en wastafel, incl handdoeken en gratis toiletartikelen

 

Wij weten dat reizen vermoeiend kan zijn en wij zullen ons best doen om jouw verblijf zo fijn en leuk mogelijk te maken. Neem een kijkje op onze site en ontdek meer over onze B&B en de omgeving. Neem gerust contact met ons op als er nog vragen of speciale wensen zijn waarmee wij jou kunnen helpen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. We kijken ernaar uit jou binnenkort te mogen verwelkomen!