Wanneer je niet naar huis kunt omdat jouw werk dat bijvoorbeeld niet toelaat, dan is B&B Twijfelveld een plek waar jij je thuis zult voelen. Je kunt naar hartenlust gebruik maken van koffie/thee faciliteiten. Als service zullen wij ervoor zorgen dat er in de koelkast drinken staat, jouw bed is opgemaakt en er fruit op de tafel ligt. Wij serveren geen ontbijt, er is wel een basis ontbijt aanwezig (boter, zoet beleg, kaas, beschuit, crackers, ontbijtgranen, melk, yoghurt, verse eitjes van onze kippen).

Na een dag werken kun je onthaasten in de ruime, gemeubileerde, tuin met uitzicht op een bos met weiland of in de knusse woonkamer.

 

Wanneer je gedurende geruime tijd gebruikt wilt maken van B&B Twijfelveld maken wij voor jou, een op maat gemaakte prijsafspraak. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

 

Indien je een inspirerende locatie zoekt voor vergaderingen, workshops, lezingen, bijeenkomsten of individuele sessies, kunnen wij jou Room2 aanbevelen. Room2 biedt jou alle ruimte. Room2 is gesitueerd naast B&B Twijfelveld. Room2 bevindt zich in een natuurlijke en inspirerende omgeving. Dat maakt deze locatie zo uniek.

https://room2assen.nl/

 

Afstanden

  • 2 minuten rijden van afslag A28 Assen Zuid (Afslag 31a)

  • 2 minuten rijden naar de N33

  • 2.4 km afstand van het centrum van Assen

  • 2.9 km afstand van Station Assen

  • 10 m en 500 m afstand van een bushalte (directe verbinding met station)